Brands hos In Vitro

Her finder du en oversigt over de brands, som vi primært forhandler. Det betyder, at vi har aftaler med flere brands, end vi lister her. Hvis du mangler et brand, skal du endelig kontakte os. Vi udvælger brands ud fra kvalitet, arbejdsforhold, miljø, klima og innovation. Derfor har vi valgt så vidt muligt at samarbejde med europæiske brands. Vi er officielle leverandører af Greiner Bio-One og fører hele Bioscience kataloget. 

AltemisLab

Høj kvalitet 2D-stregkodede rør til at hjælpe med prøveidentifikation. AltemisLab's 2D-stregkodede rør, stregkodelæsere, de-capping, capping- og væskehåndteringsudstyr samt laboratorieværktøjer tilbyder en ny æra af effektivitet.

Alpha Laboratories

Britiske Alpha Laboratories har i over 40 år stået for kvalitets laboratorieprodukter til britiske og internationale forskere og har særligt fokus på kundeorientering, klima- og miljøtiltag. ​

Benchmark Scientific

Innovative og omkostningseffektive produkter og løsninger, der er designet til at forbedre laboratoriets effektivitet, sikkerhed og resultater.

B-Line

Bobby Trolley multivognen fra italienske B-Line er særdeles velegnet til laboratoriet. Den praktiske og mobile opbevaringsløsning, kan være med til at skabe orden og så kan den nemt flyttes rundt til forskellige arbejdssituationer. Multivognen fås i flere modeller og farver.​

Capricorn Scientific

Tyske Capricorn Scientific producerer cellekulturmedier, sera og reagenser med fokus på pålidelig homogenitet for ensartede resultater. Højkvalitets animalske sera til bioteknologi-, diagnostik- og forskningsapplikationer. Desuden har de specialiseret sig i serumfri, delvist serumfri og kemisk defineret medium/medier. 

Corning

Corning er en global førende virksomhed, som tilbyder avancerede produkter og løsninger til cellekultur inden for primært life science. ​

Eastwest Medico

Innovative linje af nitril-, latex- og kirurgiske handsker kaldet PROSENSO™. Eastwest Medico er en dansk virksomhed, som er pionerer inden for biologisk nedbrydelige handsker.

Greiner Bio-One 

En af de førende leverandører af specialprodukter til dyrkning og analyse af celle- og vævskulturer. Under mærket CELLSTAR® tilbyder Greiner Bio-One cellekulturflasker, skåle og plader i forskellige formater og overfladeændringer, så du altid kan finde det helt rigtige produkt til enhver anvendelse og alle celle typer.

IVUS

IVUS er en del af In Vitro A/S og vi udvikler og producerer denne produktlinje af bl.a. praktiske, ergonomiske og prisvenlige cryorør til sikker kort- og langtidsopbevaring af prøver samt transport af biologiske materialer. 

Interscience

Løsninger til hurtige og sikre mikrobiologiske analyser inden for fødevare-, agro-, farmaceutisk, kosmetisk, veterinær-, medicinsk, klinisk, miljø- og kemisk analyse. Deres produkter er af høj kvalitet og anvendes til indsamling og testning af enhver fast prøve og giver bakterielle resultater med fuld sporbarhed. 

Memmert

Memmert er en førende innovator inden for udviklingen af varmeovne, inkubatorer, klimakamre, vandbade og andre produkter. Deres produkter er kendt for deres pålidelighed, præcision og avancerede teknologi. Memmert tilbyder et bredt udvalg af temperaturstyrede apparater til forskningslaboratorier, medicinske institutioner og industrien, der sikrer optimale betingelser for opbevaring, inkubation, dyrkning og testning af forskellige prøver og materialer. 

MWE

Hos MWE er innovation blevet drevet af at finde løsninger på vores kunders udfordringer, hvad enten det drejer sig om udvikling af produkter til at forbedre effektiviteten, sikker transport af patogener eller endda at støtte vores kunder med at forbedre effektiviteten. Vi stræber efter at være en pålidelig partner, der hjælper vores kunder med at opnå deres mål inden for laboratorievidenskab.

National Lab

National Lab er vores primære leverandør af lagersystemer til opbevaring af prøver. Frysebokse i karton og plast samt lodrette, vandrette og skuffe skabe. ​

Ossiform

Den danske virksomhed Ossiform, står bag det banebrydende P3D-scaffolds, som er biokeramiske 3D-cellekultursystemer til celle- og bakteriestudier, vævsteknik, sygdomsmodellering og lægemiddelscreening.

Scientific Specialties - SSIbio

I over 30 år har SSIbio leveret plastprodukter af høj kvalitet til laboratorier. Scientific Specialties er en førende innovator inden for life science og tilbyder pipettespidser, PCR, mikrorør, centrifugerør, cryorør, HTS-produkter og rørracks

Thermo Fisher Scientific

Thermo Fisher Scientific (TMO) er verdensledende inden for videnskabsservice og gør det muligt for vores kunder at gøre verden sundere, renere og sikrere. ​

T & M Vertrieb OHG

T&M er vores hovedleverandør af fryseracks til prøveopbevaring i køleskabe, fryseskabe og frysebokse.
De lodrette stålracks er designet til frysebokse. De vandrette stålracks er designet med et praktisk skuffesystem, der letter håndteringen af opbevaringsbokse i oprejst fryser og køleskabe. T&M producerer også opbevaringsbokse i pap i flere størrelser og farver. Både bokse og racks kan tilpasses efter behov.​​

Velp Scientifica

Velp Scientifica er en leverandør af analytiske instrumenter og løsninger, der har gjort sig bemærket på verdensmarkedet. Førsteklasses materialer og avancerede analytiske instrumenter til laboratorier, universiteter, forskningscentre og virksomheder, der er involveret i videnskabelig forskning.  

Vitl Life Science Solutions

Vitl Life Science Solutions specialiserer sig i design, udvikling og produktion af førsteklasses laboratorieudstyr til livsvidenskabsindustrien. Deres sortiment omfatter laboratorieinstrumenter og forbrugsvarer til almindelige forskningsprocesser samt prøvehåndtering, forberedelse, opbevaring eller beskyttelse. Vitl leverer højkvalitetsudstyr, der opfylder behovene i livsvidenskabsindustrien og sikrer pålidelige og præcise resultater. ​