IVUS

IVUS

IVUS er en produktlinje, som er udviklet i samarbejde med danske læger og sygeplejersker og det er Vitro A/S, som udvikler og producerer IVUS produktlinjen. En linje af praktiske, ergonomiske og prisvenlige cryorør til sikker kort- og langtidsopbevaring af prøver samt transport af biologiske materialer. Produktlinjen byder bl.a. også på en stribe sterile urinprøvetagningskits.

Tidligere blev IVUS cryorør produceret i Danmark. Siden 2022 foregår produktionen hos SteriPack Medical Poland sp. z o.o. på kontrakt. Virksomheden er grundlagt i 2006 og etableret som en produktionsvirksomhed indenfor medicinsk udstyr. SteriPack Medical Poland har rensrums  klassifikationerne ISO 7 og ISO 8, klasse-D. Desuden er de ISO 13485, ISO 17025 og cGMP-certificeret og har deres eget ISO 17025-akkrediteret mikrobiologiske laboratorium.

IVUS cryorør fås i størrelser fra 0,5 til 5,0 ml. De tåler autoklavering og temperaturer fra -196° C til 121° C. Et praktisk smalt design giver ekstra lagerkapacitet med op til 23 % og mulighed for opbevaring i standard 10x10 cryobokse. Certificeret fri for DNase, RNase, DNA/RNA samt pyrogenfri.

Cryorør og farvede indsatser

Med funktioner som udvendigt gevind med lækagesikker lukning, stjernefod, ergonomisk skruelåg og farvekode-indsatser er IVUS cryorør et praktisk, ergonomisk og prisvenligt tilbud.

Du kan gøre prøvekodningen let og overskuelig med de vendbare 2-farvede indsatser, som fås i tre forskellige farvekombinationer, således er der i alt seks farver til at farvekode prøverne. Desuden fås røret med et hvidt skrivefelt på siden.

Ergonomisk og praktisk

Med det ergonomiske skruelågssystem åbner og lukker du cryorørene ved blot at dreje en halv omgang. En procedure du kan klare med en hånd, hvilket gør arbejdet nemmere og mere behageligt. 

Skruelåg med udvendigt gevind reducerer risikoen for kontaminering og krydskontaminering. 

Stjernefoden sikrer stabilitet (anti-rotation) og passer til de fleste cryoracks og -bokse.

Cryobokse i plast

I produktserien finder du også bokse i plast, som er egnet til cryo-opbevaring. Boksene har 10x10 rum og fås til 0,5, 1, 2, 4 og 5 ml rør. Desuden fås de i farverne rød, blå, hvid, lilla, grøn og gul. 

De mange farvemulighed er med til at skabe overblik og øge sikkerheden under behandling og opbevaring af prøverne.