Capricorn Scientific

Capricorn Scientific

Tyske Capricorn Scientific producerer høj kvalitet dyresera til bioteknologi, diagnostik og forskningsapplikationer. Grundige testprocedurer samt omfattende sporbarhedsregistreringer og dokumentation garanterer en fremragende og reproducerbare kvalitet. Virksomheden blev etableret i 2016 og producerer ​​ blandt andet højkvalitets animalske sera til bioteknologi-, diagnostik- og forskningsapplikationer. Desuden har de specialiseret sig i serumfri, delvist serumfri og kemisk defineret medier.

Capricorn Scientific’s topmoderne facilitet er kendetegnet ved den rumlige adskillelse af produkter, der indeholder animalske komponenter og kemisk definerede medier. 

Mens kun kemisk definerede medier produceres i det nedre produktionsområde, anvendes det øvre produktionsområde til at producere cellekulturprodukter med animalske komponenter, som for eksempel Fetal Bovine Serum (FBS).

På grund af denne adskilte infrastruktur og deres veludviklede produktionskoncept opretholder Capricorn Scientific de højeste kvalitetsstandarder i alle produktionsområder, som anvendes i overensstemmelse med GMP-retningslinjerne for farmaceutisk produktion.

Capricorn Scientific 

Med Capricorn Scientific kan vi nu tilbyde cellekulturprodukter fra en europæisk leverandør, som dækker hele spektret fra akademisk til industriel skala. Vi fører hele kataloget. Fra sera, cellekultur-medier, reagenser og tilskud, balancerede saltopløsninger, diagnostik produkter til det spændende PARA|DYM™ - hvor du skræddersyr en løsning til dit projekt.


Besøg Capricorn Scientific

Sera

Udover Fetal Bovine Serum (FBS) tilbyder vi forskellige andre sera til cellevækst, såsom Human serum, Chicken serum, Mouse serum og Goat serum. 

Når der er behov for et omkostningseffektivt alternativ til FBS, findes der adskillige andre bovine sera, som for eksempel Adult Bovine Serum (ABS) og forskellige kalvesera.


Se alle sera

Cellekulturmedier

Her finder du et udvalg af flydende medier og pulvermedier, som kan give næringsstoffer til alle dine cellekulturanvendelser. 

Cellekulturmedierne er fremstillet i henhold til den oprindeligt offentliggjorte formel eller er yderligere udviklet og designet til at opfylde dine behov. 

Udover klassiske medier, såsom DMEM eller RPMI, kan du få forskellige klar-til-brug special medier og cryo-preservation medier. Disse er specielt skræddersyet til specifikke applikationer eller celletyper.


Se alle cellekulturmedier

Reagenser og tilskud

En succesfuld cellekultur kræver brug af rene og højkvalitets reagenser. Som regel tilsættes tilskud og additiver til kulturmediet eller bruges direkte i forskningsapplikationen.

Vi fører en omfattende portefølje af cellekultur-reagenser fra Capricorn Scientific., som inkluderer antibiotika, Bovine Serum Albumin (BSA), celleadskillelses- og separationsreagenser samt en række andre essentielle tilskud og additiver.

Alle reagenser og tilskud er underlagt omfattende test og kvalitetskontrol.


Se alle reagenser og tilskud

Balancerede saltopløsninger

Cellekulturer skal vedligeholdes under omhyggeligt regulerede betingelser. 

Bufferopløsninger som pulver eller flydende form, giver celler de essentielle uorganiske ioner, der kræves for at opretholde et stabilt pH- og osmotisk trykmiljø.

Vi tilbyder alle Capricorn Scientific's klassiske bufferopløsninger til cellekulturer såsom PBS og HBSS, samt forskellige former for tilskud, som for eksempel Phenol Red.


Se alle bufferopløsninger

Antibiotika & Diagnostik

Opnå bedre resultater inden for cytogenetik og virusprøvetagning. 

Capricorn Scientific's diagnostik-sektion tilbyder medier og reagenser til cytogenetik og virustransport, som du kan stole på. 

Tag det næste skridt mod kvalitet, reproducerbarhed og enestående ydeevne i alle dine diagnostiske applikationer.

Capricorn Scientifics diagnostiske produkter opfylder alle reguleringskravene for dette marked. 


Se alle diagnostik produkter 

PARA|DYM™

 Et nyt fleksibelt, hurtigt og pålideligt koncept, der kan gøre din daglige forskningsrutine sikrere og mere pålidelig. 

PARA|DYM™ er Capricorn Scientific’s specialløsning, hvor du sammensætter dit udvalgte cellekulturmedie med dit ønskede, forhåndstestede serum og andre tilskud.

Skræddersy dit medium:
• Dit valg af medium
• Dit valg af serum
• Dit valg af tilskud


Læs mere hos Capricorn Scientific