Vi støtter

Hvert år støtter In Vitro A/S en stribe formål, som vi udvælger i f.t. vores virke. I år donerer vi til tre organisationer, som på hver deres måde gør noget ekstra for børn, nemlig Danske Hospitalsklovne, Familier med kræftramte børn og Ama’R Super Kids - LykkeLiga. 

Derudover støtter vi Læger Uden Grænsers store arbejde, hvor det brænder på ude i verdenen. Vi glæder os over at støtte op om fire meget forskellige initiativer, hvor flere har dét tilfælles, at de har til formål at gøre livet lidt skønnere for børn med særlige behov og udfordringer. 

Ama’R 
Super Kids

De friske og frejdige børn i Ama’R Super Kids - LykkeLiga har fået et beløb, som kan hjælpe dem mod nye mål. Det er håndbold, så det basker. 


 Læs mere

Læger Uden 
Grænser

Som Feltpartner er vi med til at sikre, at Læger Uden Grænser kan nå hurtigt ud til de mennesker, der har allermest brug for hjælp.


 Læs mere

Danske 
Hospitalsklovne

Gennem Danske Hospitalsklovne bidrager vi til, at de fantastiske klovne kan sprede smil, hvor det kan være svært at finde smilet frem.


Læs mere

Familier med 
kræftramte børn

Ved at støtte den landsdækkende organisation FAMILIER MED KRÆFTRAMTE BØRN bidrager vi til at sikre de mange aktiviteter, som organisationen afholder for at skabe lyspunkter i en svær tid. 


Læs mere