Guide PCR

Guide PCR

Til PCR- og qPCR-applikationer har du brug for passende forbrugsvarer og småapparatur. Her finder du et bredt udvalg af PCR-rør og låg, PCR-strips og låg, PCR-plader og forsegling, PCR-racks, PCR-fryseæsker og PCR-maskiner til laboratorier og forskningsmiljøer. 

Vi har et erfarent og dedikeret team af specialister, der er tilgængelige for at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde de rette produkter til dine cellekulturer og celleapplikationer. 

PCR-rør

Her finder du et stort udvalg af små PCR-rør til Polymerase kædereaktion (PCR) fra brands som Alpha Laboratories , Greiner Bio-One, Scientific Specialties og Simport Scientific.

PCR-rør og låg som er fri for DNA, DNase og RNase og ikke indeholder pyrogener eller PCR-hæmmere, der kan påvirke PCR. Designet til at modstå høje temperaturer og kemikalier, og fremstillet af høj kvalitet polypropylen eller PCR-optimeret polypropylen.

Disse rør fås i forskellige størrelser, RCF-klassificeringer og i forskellige farver for nem prøveidentifikation. Kan også fås autoklaverbare.


Se alle PCR-rør

PCR-strips

PCR-rør med strips og strips med låg er designet til engangsbrug i PCR-applikationer. Produkterne kan bruges til træning, rutine- og forskningslaboratorier inden for områderne life science, industri eller kemi.

Vores PCR-strips og låg er ideelle til parallelle reaktioner og fås i flere størrelser og farver.

De har ensartede tynde vægge for at lette effektiv varmeoverførsel til prøven. Disse rør er autoklaverbare og fungerer godt med de fleste PCR-cyklere og thermocyclere. Vælg mellem PCR-rør med 8 strips og 12 strips. 


Se alle PCR-strips

PCR-plader og forsegling

Her finder du et stort udvalg af kvalitets PCR-plader til laboratoriet fra brands som Alpha Laboratories, Greiner Bio-One og Scientific Specialties.

PCR-plader og forseglinger er perfekte til høj kapacitet PCR-applikationer og kommer i forskellige formater og farver. De er lavet af høj kvalitet polypropylen eller optisk klart PCR-optimeret polypropylen, der giver mulighed for nem visualisering af prøverne. 

Vælg mellem PCR-plader med 96-bunde og PCR-mikroplader med 384-brønde. Fås med og uden skørt (hel eller halv) og er kompatible med de fleste thermocyclere. PCR-pladerne kan lukkes med selvklæbende forseglingsfolie, foreseglingsfolie til sealer og forseglingstape.

Se alle PCR-plader

PCR-racks & fryseæsker

Her finder du et udvalg af racks og fryseæsker til 0,2 ml PCR-rør, 0,5 ml PCR-rør samt racks til PCR-rør med flere volumener. Fås med og uden låg.

PCR opbevaringskasse eller rack til 0,2 og 0,5 ml PCR-rør, PCR-strips og PCR-plader. PCR-racks med hængslet låg, der kan afmonteres. Kan benyttes til 0,2 og 0,5 ml rør, 8-strips og 12-strips.

Vores PCR-racks og fryseæsker er designet til at opbevare og organisere dine PCR-rør og strips, og er fremstillet af høj kvalitet polypropylen eller PCR-optimeret polypropylen. De er ligeledes tilgængelige i forskellige størrelser og farver for at imødekomme dine behov. Fryseæskerne tåler temperaturer fra -80 til +121 °C.

Velegnet til prøveforberedelse og opbevaring af 0,2 og 0,5 ml enkeltrør, 8-strips og 12-strips. Disse stativer (racks) kan også stables uden låg.

Se alle PCR-racks & fryseæsker

PCR-maskiner 

Under PCR-maskiner kan du finde et udvalg af PCR-thermocyclers, PCR-pladeforseglere samt centrifuger til PCR-plader, mikroplader, rør og strips.  

Thermocyclers er en integreret del af Life science forskning. I molekylærbiologi bruges de til DNA-sekventering, kloning, generering af prober, kvantificering af DNA og RNA, undersøgelse af genekspression mønstre, påvisning af sekvensmærkede steder og mange flere teknikker.

Du finder også centrifuger til hurtig og nem centrifugering af PCR-plader, PCR-rør, PCR-strips og modeller med multifunktion, som kan centrifugere både, plader, rør og strips.

Se alle PCR-maskiner

Kan vi hjælpe dig?

Hold dig ikke tilbage. Vores kundeservice er åben kl. 8.00 til 16.00 (fredag 8.00 til 15.00).

Kontakt os