Guide forbrugsvarer

Guide forbrugsvarer

Her har vi samlet et bredt udvalg af forbrugsvarer, som ikke har deres egen kategori. Her finder du bl.a. mikroplader, kuvetter, bægre og containere, histosetter, hygiejne og værnemidler samt produkter specielt til mikrobiologi og bakteriologi. 

Vi har et erfarent og dedikeret team af specialister, der er tilgængelige for at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde de rigtige forbrugsvarer - tal med os om dine behov. 

Mikroplader & ​​mikrotiterplader til HTS

Mikroplader, også kaldt mikrotiterplader, er på grund af deres ensartethed og skalerbarhed ideelle til screening og diagnostik. Brugen af ​​mikrotiterplader kan effektivisere arbejdsgangene og gør det muligt at udføre flere tests på én gang, hvilket kan spare tid og ressourcer i laboratoriet.

Standardantallet af brønde på pladerne er 96, 384 og 1536 brønde. Derudover kan du få mikrotiterplader til specialformål, som ELISA-testplader, Senso-plader, Terasaki plader og krystalplader til krystallisering i et ekstra gennemsigtigt polystyren-materiale.

Mikroplader fås med U-, V- og F-bund. For at gøre det let at referere til hvert enkelt brønd, er mange mikroplader udstyret med et alfanumerisk række- og kolonnenummer.


Se alle mikroplader

Kuvetter

Her finder du et udvalg af kuvetter. Alt fra PS-kuvetter, PMMA-kuvetter, UV-kuvetter til Q-kuvetter. 

Kuvetter anvendes primært til fotometriske analyser, som for eksempel bestemmelse af stofintensitet i en opløsning, baseret på absorptionen af synligt og ultraviolet lys.

Kuvetter er optisk transparente og kan bruges til forskellige typer af analyse, herunder UV-Vis-spektroskopi og fluorescensspektroskopi. De skal rengøres og steriliseres efter brug, og kalibreres ofte for nøjagtige resultater.

Se alle kuvetter

Multifunktionsbægre

Vælg mellem et bredt udvalg af bægre og containere, der er designet til transport, opbevaring og prøvetagning. Vi tilbyder bægre med og uden skruelåg i forskellige størrelser, modeller samt med og uden graduering for nem og præcis måling af væsker.

Vi har også et sortiment af flasker og tilbehør, såsom låg, propper og skumpropper, der kan hjælpe med at sikre korrekt opbevaring af prøver.

Se alle multifunktionsbægre 

Histosetter

Histosetter er en pålidelig og effektiv løsning til fixering af væv og organprøver til histologisk analyse i laboratoriet. Histosetter er designet til at bevare prøvens morfologi og antigenicitet for at sikre pålidelige og præcise resultater i din forskning.

Vores udvalg af histosetter-produkter tilbyder forskellige formuleringer og størrelser for at imødekomme behovene i dit laboratorium. Vi har også tilbehør, såsom reagensbeholdere og dispensere, der kan hjælpe med at optimere din arbejdsproces.

Se alle histosetter 

Laboratoriehandsker

Når det kommer til laboratoriearbejde, er handsker en vigtig beskyttelsesfaktor for både dig og prøverne. Vi fører et bredt udvalg af nitril-, latex-, vinyl- og bomuldshandsker til både engangs- og flergangsbrug. Ligeledes finder du specialhandsker til kemikalier, flydende nitrogen og andre cryogene gasser samt håndtering af prøver i frysere.

Vi har et stort udvalg af nitrilhandsker, som er kendt for deres styrke, elasticitet og modstandsdygtighed over for kemikalier og perforering. De er et ideelt valg til arbejde med farlige kemikalier, biologiske materialer og andre potentielt skadelige stoffer. Nitrilhandsker er også allergivenlige og har en fremragende pasform, hvilket gør dem behagelige at have på i længere perioder. Vi har blandt andet bionedbrydelige nitrilhandsker, som er særdeles behagelig. 


Se alle laboratoriehandsker 

Mikrobiologi & bakteriologi


Her finder du et udvalg af de mest gænge forbrugsvarer til mikro- og bakteriologi. Såsom mikrobiologiske petriskåle og plader, pipettestrå, podenåle, podeøsere, udstrygningsspatler og stomacherposer.

Med udstrygningsspatler, også kaldt 'spreader', kan du få en jævn fordeling af flydende prøver på agarplader. Helt uden at udhule eller skære. Vælg for eksempel en steril spatel med L-form i blå. Med vores let anvendelige spatler kan du forhindre risiko for spredning af bakterier.


Se alle produkter 

Hygiejne & værnemidler

I denne kategori finder du et udvalg af hygiejneartikler og værnemidler, der er designet til at sikre et rent og sikkert arbejdsmiljø i laboratoriet. 

I vores sortiment finder du bl.a. produkter til korrekt håndhygiejne, herunder håndspritdispensere og handsker, der er designet til at beskytte mod kemikalier og biologiske materialer. 

Du kan også finde værnemidler, som mundbind, kitler og overtræks-ærmer. 


Se alle hygiejneartikler og værnemidler 

Hvorfor købe sera, medier og reagenser hos In Vitro A/S?

Vi er en dansk leverandør af certificeret laboratorieudstyr og forbrugsvarer. Når du køber celledyrkningsmedier hos os, er du garanteret, at produkterne har en høj standard og er CE-mærket og IVD-certificeret, hvis krævet. Vi er ISO-9001, ISO-14001 og ISO-13485 certificeret og registreret som distributør, fabrikant og importør hos Lægemiddelstyrelsen.

Vi lægger stor vægt på, at du kan finde produkter, der passer til dine behov. Ligeledes har vi dedikeret os til i stigende grad at udvælge produkter, hvor miljø- og klimabelastningen i produktets livscyklus er forbedret og løbende bliver udviklet i en bæredygtig retning. 

Sidst men ikke mindst har vi et særligt blik på brugervenlighed og ergonomi, da vi ved, at det kan være fysisk belastende at tage hånd om alle arbejdsprocesser i et laboratorie.

Kan vi hjælpe dig?

Hold dig ikke tilbage. Vores kundeservice er åben kl. 8.00 til 16.00 (fredag 8.00 til 15.00).

Kontakt os