Guide cryo- og biobanking

Guide cryo- og biobanking

Her kan du få overblik over et bredt og omfangsrigt udvalg af højkvalitets produkter til opbevaring af celle- og vævskulturer. Alt fra rør med og uden 2D-stregkoder, racks, opbevaringsplader og beholdere til fryseæsker og stregkodelæsere fra førende producenter som Greiner Bio-One, AltemisLab, IVUS, National Laboratories og Scientific Specialties.

Vi har et erfarent og dedikeret team af specialister, der er tilgængelige for at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde de rigtige produkter til dine cellekulturer og celleapplikationer.

Rør med 2D-stregkode

Med 2D-stregkoderør og 1D-stregkode-racks kan du automatisk spore og identificere prøver ved hjælp af 1D- og 2D-stregkodelæsere og dermed forhindre fejl i prøveidentifikation eller tab af prøver, da alt kan spores i realtid. Det styrker effektiviteten, præcisionen og nøjagtigheden i laboratoriearbejdet og du opnår pålidelige og konsistente resultater. 

Vi fører et udvalg af højkvalitets 2D-stegkoderør fra bl.a. Greiner Bio-One og AltemisLab, som lever op til internationale standarder. Rørene fås med indvendigt og udvendigt gevind samt med skruelåg og septumlåg. Til kort- og langtidsopbevaring og temperaturer fra 121°C til -196°C. 

Dobbelt injicerede rør, lasergraveret 2D-stregkode - AlteTube™ 2D-stregkoderør er designet til selv de mest krævende laboratoriemiljøer.


Se alle 2D-stregkoderør 

Racks med 1D-stregkode

Problemfri opbevaring og sporbarhed med 1D-stregkodet SBS-racks. Med denne type racks kan du nemt og sikkert opbevare dine prøver og holde styr på dem med en 1D- og 2D-stregkode-læser. Opbevar 48 rør i formatet 6x8 eller 96 rør i formatet 8x12. Kompatibel med automatiseringsudstyr til behandling af 4, 6, 8, 12, 48 eller 96 rør. Vælg mellem 96-SBS-racks til 0,5 ml, 0,75 ml, 1,1 ml og 1,4 ml rør og 48-SBS-racks til 1,2 ml, 2 ml og 5 ml rør. 

• SBS/ANSI-standarder
• Prøvesporing
• Rack-identifikation
• Anti-roterende rack
• Hængslet låg der kan låses og tages af


Se alle 2D racks

1D- & 2D-stregkode kameralæsere

Med alle 1D- og 2D-stregkodelæsere (Barcode Camera Readers) fra britiske AltemisLab kan du øjeblikkeligt fange og afkode 2D-stregkoder på rør. Kvaliteten er høj og alle modeller har en garantiperiode på 5 år.

Med den nye AlteRead Pendant 1D- & 2D-stregkodelæser kan du tage scannerne om halsen og scanne enkeltrør direkte til din computer. 

AlteRead Single 1D- & 2D-stregkodelæser er ideel til hurtig scanning af enkeltrør med 1D- og 2D-stregkoder. Stregkodelæseren afkoder stregkoden på under et sekund og koden kan straks aflæses på den applikation, stregkodelæseren er linket sammen med. Denne model kommer også i en trådløs version. 

 AlteRead SBS-rack 2D-stregkodelæser og AlteRead Large Format SBS-rack 2D-stregkodelæser kan indfange, læse, afkode og eksportere data på et helt rack på mindre end 2 sekunder. Kompatibel med 2D DataMatrix kodede racks fra alle producenter. 

Opbevaringsplader og beholdere 

Her er et udvalg af Deep-well plader og CRYOSETTE™ beholdere til opbevaring af celler og væv.
Deep-well plader kan også anvendes til prøveopbevaring ved temperaturer fra -196°C til +121°C. Masterblock® opbevaringsplader fra Greiner Bio-One fås med 1536, 384 og 96 brønde og er kompatibel med automatiserede systemer. De er produceret i PP og fås med forskellige volumener og brøndprofiler.

Et eksempel er 384 Deep Well MASTERBLOCK®, der er en nyere type af polypropylen opbevarings-plader, der tilbyder flere muligheder. De kegleformede brønde gør det nemmere at pipettere præcist og giver mulighed for en høj brøndvolumen uden dødvolumen.

CRYOSETTE™ er designet til opbevaring af celler ved ultralave temperaturer, hvilket sikrer bevarelse af cellevitalitet og funktionalitet. CRYOSETTE™ er ideelle til opbevaring af stamceller, væv og andre biologiske prøver, der kræver optimal beskyttelse. 


Se alle opbevaringsplader og -beholdere

Fryseæsker i plast og karton

Vi tilbyder et stort udvalg af fryseæsker til nedfrysning og opbevaring af mikrorør og cryorør i enten plast og karton. Fryseæsker i plast kan tåle en nedkøling helt ned til -100 °C og er fremstillet af enten polypropylen (PP) eller polycarbonat (PC), hvor PC-typen har den fordel, at den kan autoklaveres efter brug.

Fryseæsker i karton kan tåle en nedkøling ned til -80 °C og er belagt med en frugtafvisende coating eller laminering, der gør dem velegnede til langtidsopbevaring. Inddelingerne kan du købe separat alt efter, hvorvidt du anvender mikrorør, cryorør eller en anden form for beholder til opbevaring af prøven.


Se alle fryseæsker

Hvorfor købe cryo- og biobanking udstyr hos In Vitro A/S?

Vi er en dansk leverandør af certificeret laboratorieudstyr og forbrugsvarer. Når du køber celledyrkningsmedier hos os, er du garanteret, at produkterne har en høj standard og er CE-mærket og IVD-certificeret, hvis krævet. Vi er ISO-9001, ISO-14001 og ISO-13485 certificeret og registreret som distributør, fabrikant og importør hos Lægemiddelstyrelsen.

Vi lægger stor vægt på, at du kan finde produkter, der passer til dine behov. Ligeledes har vi dedikeret os til i stigende grad at udvælge produkter, hvor miljø- og klimabelastningen i produktets livscyklus er forbedret og løbende bliver udviklet i en bæredygtig retning. 

Sidst men ikke mindst har vi et særligt blik på brugervenlighed og ergonomi, da vi ved, at det kan være fysisk belastende at tage hånd om alle arbejdsprocesser i et laboratorie.

Kan vi hjælpe dig?

Hold dig ikke tilbage. Vores kundeservice er åben kl. 8.00 til 16.00 (fredag 8.00 til 15.00).

Kontakt os