Guide celledyrkningsplast

Guide celledyrkningsplast

Her kan du få overblik over udvalget af højkvalitets produkter til dyrkning og analyse af celle- og vævskulturer. Vi tilbyder et bredt og omfangsrigt udvalg af celledyrkningsplast til laboratorier og forskningscentre i Danmark. Alt fra celledyrkningsflasker, celledyrkningsskåle, celledyrknings-plader, celledyrkningsrør til cellekulturindsatser fra førende producenter som Greiner Bio-One, Corning og Nunc. 

Vi har et erfarent og dedikeret team af specialister, der er tilgængelige for at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde de rette produkter til dine cellekulturer og celleapplikationer.

3D-celledyrkning?

Den sofistikerede 3D-celledyrkningsteknik kan være en yderst relevant teknik, hvor du kan opnå et mere realistisk og nøjagtigt billede af, hvordan celler og væv fungerer og interagerer i en biologisk kontekst.

Læs mere om 3D-celledyrkning

Celledyrkningsflasker

Vi fører et stort udvalg af celledyrkningsflasker fra Greiner Bio-One, Nunc og Corning, som er fremstillet af højkvalitets polystyren. Kulturflaskerne fås med fortrykte Lot-numre og udløbsdato for optimal sporbarhed.

Vælg mellem forskellige volumener, dyrkningsarealer, lågtyper, overfladebehandlinger, halstyper, sterilitet samt med og uden graduering.

Se alle celledyrkningsflasker

Celledyrkningsskåle

Her finder du et stort udvalg af celledyrkningsskåle også kaldt kulturskåle og petriskåle.  Vi fører celledyrkningsskåle fra Greiner Bio-One, Nunc, Ratiolab og Corning, som er fremstillet af højkvalitetsmaterialer for at sikre pålidelighed og reproducerbarhed. 

Vælg mellem forskellige højder, volumener, dyrkningsarealer, låg, med eller uden ventilation samt forskellige overfladebehandlinger.

Se alle celledyrkningsskåle

Multibrøndsplader til celledyrkning

Vi fører også et stort udvalg af multibrøndsplader med 6, 12, 24 og 48 brønde der er egnet til arbejdsvolumener på mellem 0,5 og 5 ml fra Greiner Bio-One, Nunc og Corning.

Pladerne er fremstillet af højkvalitets polystyren og er nemme at stable, både med og uden låg. På grund af deres avancerede design kan pladerne opretholde vigtige funktioner som konstant varme- og gasudveksling, selv når de er stablet. Vælg mellem forskellige brøndtyper, volumener og overfladebehandlinger.

Se alle multibrøndsplader til celledyrkning

Mikroplader til celledyrkning

Her finder du et stort udvalg af mikroplader med 96, 384 og 1536 brønde der er egnet til arbejdsvolumener på mellem 25µ og 340 µ fra Greiner Bio-One, Nunc og Corning.

 Mikropladerne fås med og uden overfladebehandling. Vælg mellem flere overfladebehandlinger for optimal celleadhæsion og cellevækst. 

Vælg mellem flere bundforme, med og uden låg og farverne klar, sort og hvid. 

Se alle mikroplader til celledyrkning

Thincerts - indsatser

Thincerts Fra Greiner Bio-One egner sig til forsøg, der omfatter kultivering af celler, eller hvor der er brug for cellemigrering eller andre transportprocesser på celle-niveau. Med Thincerts bliver det nemmere at observere, tælle, måle og hvad der ellers måtte være behov for i forbindelse med analysen.

Du kan få Thincerts med PET- og PC-membraner og med forskellige porestørrelser fra 0,4 µ og opefter. Alle leveres sterile og individuelt forseglede som enten selvstændige skåle eller i plader med 6, 12 eller 24 brønde.

Se alle Thincerts​ 

Celledyrkningsrør

CELLSTAR® cellekulturrør fra Greiner Bio-One er lavet af krystalklart polystyren. En fysisk overfladebehandling giver en forbedret celleadhæsion. Vælg mellem skruelåg, bajonetlåg og to-positions udluftningslåg.

CELLSTAR® CELLreactor er et rør, du kan anvende som en lille bioreaktor til suspensions- og sfæroidcellekultur, hvilket letter miniaturisering af storskalaopsætninger og maksimerer antallet af parallelle eksperimenter. Skruelåget har flere huller og en membran med en porestørrelse på 0,2 μm for maksimal sterilitet og fremragende gasudveksling.

Se alle celledyrkningsrør

Mass Cell Culture

Massekultur af cellelinjer er fundamental for fremstilling af virale vacciner og andre bioteknologiske produkter.

CELLdisc’s bliver anvendt til cellekulturoverflader fra 1.000 cm² op til 10.000 cm² og det innovative ergonomiske design giver et alsidigt system til formering af klæbende pattedyrsceller fra forskningsskala til industrielle batches. Vælg mellem 1, 4, 8, 12, 16, 24 og 40 lag.

Roller Bottles bliver brugt til at fremstille virusvacciner og rekombinante proteiner. Vælg mellem forskellige størrelse fra 850 cm² til 4250 cm² vækstareal og mellem standard- eller filterskruelåg.


Se alle massekulturprodukter 

Hvorfor købe celledyrkningsudstyr og forbrugsvarer hos In Vitro A/S? 

Vi er en dansk leverandør af certificeret laboratorieudstyr og forbrugsvarer. Når du køber celledyrkningsplast og forbrugsvarer hos os, er du garanteret, at produkterne har en høj standard og er CE-mærket og IVD-certificeret, hvis krævet. Vi er ISO-9001, ISO-14001 og ISO-13485 certificeret og registreret som distributør, fabrikant og importør hos Lægemiddelstyrelsen. 

Vi lægger stor vægt på, at du kan finde produkter, der passer til dine behov. Ligeledes har vi dedikeret os til i stigende grad at udvælge produkter, hvor miljø- og klimabelastningen i produktets livscyklus er forbedret og løbende bliver udviklet i en bæredygtig retning. 

Sidst men ikke mindst har vi et særligt blik på brugervenlighed og ergonomi, da vi ved, at det kan være fysisk belastende at tage hånd om alle arbejdsprocesser i et laboratorie.

Kan vi hjælpe dig? 

Kontakt os i dag for at høre mere om produkter til din celledyrkning. 
Vores kundeservice er åben kl. 8.00 til 16.00 (fredag 8.00 til 15.00).

Kontakt os