Guide cellemedier

Guide cellemedier

Her finder du et af de største udvalg af sera, medier og reagenser hos en dansk leverandør. Vi forhandler celledyrkningsmedier fra franske Biosera og tyske Capricorn Scientific, som er to af ​​verdens førende leverandører. Det er produkter af høj kvalitet og pålidelighed, som er fremstillet i henhold til ISO 9001 og 13485 standarder. Der er fuld sporbarhed og hvert parti bliver overvåget i hele processen gennem forarbejdning og produktion til emballering. 

Uanset om du arbejder med stamceller, kræftceller, immun-celler eller andre celletyper, har vi de nødvendige sera, medier og reagenser til at hjælpe dig med at opnå de bedste resultater.

Vi har også et erfarent og dedikeret team af specialister, der er tilgængelige for at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde de rigtige sera, medier og buffere til dine cellekulturer og celleapplikationer. Du kan også få cellekulturmedier, som ikke er listet i webshoppen - tal med os om dine behov. 

Fetale Bovine Serum (FBS)

Når du har brug for Fetale Bovine Serum (FBS), også kendt som føtalt kalveserum (FCS), kan du finde et af de største udvalg hos en dansk leverandør hos os. 

Vælg mellem FBS med oprindelse fra Europa, Asien og Amerika. Du kan også finde FBS som er special-testet for f.eks. Tetracyklin og Embryonale stamceller. Desuden fører vi et udvalg af FBS med forskellige behandlinger, som f.eks. varmeinaktiveret og gammabestrålet. 

FBS bliver brugt til en bred vifte af applikationer, herunder celle- og vævsdyrkning, protein- og antistofproduktion, stamcelleforskning og vaccineproduktion. Der er fuld sporbarhed og hvert parti bliver overvåget i hele processen gennem forarbejdning og produktion til emballering. 

Se alle Fetale Bovine Serum (FBS)

Andre sera

Har du brug for sera fra andre dyr end kalv, kan du finde et bredt udvalg her. Serum tilfører bl.a. proteiner, næringsstoffer, sporstoffer, vækstfaktorer og hormoner, som støtter cellernes vækst. Selvom FBS er det mest brugte serum til celledyrkning, er der billigere alternativer, som sera fra en række dyredonorer, som rotte, kanin, hest, får, mus gris, marsvin, hund, kat og kylling. 

Se alle sera 

Medier

Her finder du cellekulturmedier, der er produceret under strengt kontrollerede processer for at sikre en høj og konsekvent kvalitet fra batch til batch.

Vi tilbyder et af de største udvalg af cellekulturmedier, herunder varianter af DMEM, MEM, EMEM, IMDM, RPMI-1640, Hams F10, F12 og F14 samt L-15 Medium (Leibovitz).

Se alle medier 

Trypsin & andre reagenser 

En succesfuld cellekultur kræver brug af rene og høj-kvalitets reagenser. At sikre tilstrækkelig cellevækst afhænger af mange kulturbetingelser, herunder den korrekte medieformulering for din cellelinje. For at støtte cellevækst kan basale eller komplekse medier forbedres og beriges med tilskud såsom aminosyrer, vitaminer, lipider, antibiotika og serum.

Vores omfattende portefølje af cellekulturreagenser omfatter Trypsin, Bovine Serum Albumin (BSA), celleløsning og separationsreagenser samt vigtige næringsstoffer. Reagenserne er af høj kvalitet og er underlagt omfattende test og kvalitetskontrol.

Se alle cellekulturreagenser 

Saltopløsninger & buffere

Dulbecco′s Phosphate Buffered Saline (DPBS) bliver ofte brugt til celletælling, som et fortyndingsmiddel til skylning af celler og som en buffer i mange kromatografiske procedurer. DPBS bliver også brugt i Fluorescensaktiveret cellesortering (FACS) og til at vaske og re-suspendere celler under dissociationsprocessen. 

Ud over et stort udvalg af DPBS i forskellige koncentrationer fører vi også en stribe andre saltopløsninger og buffere som Gey's Balanced Salt Solution (GBSS), Versene, Sodium Bicarbonate, Potassium Chloride og Sodium Pyruvate.
 

Se alle saltopløsninger & buffere 

Antibiotika & Diagnostik

Ud over at forhindre kontaminering fungerer visse antibiotika også som selektionsmidler. De fleste antibiotika undertrykker væksten af ​​mikroorganismer ved at blokere en anabolsk vej.

Her finder du antibiotika til celledyrkning, som Gentamicin og PenStrep, som er en cocktail af både penicillin og streptomycin. Vi fører også andre typer som Amphotericin B, G-418 (Geneticin) Solution og Nanomycopulitine koncentrat.

Kan du ikke finde den nødvendige antibiotika, så tøv ikke med at kontakte os.

Se alle antibiotika & diagnostik produkter 

Hvorfor købe sera, medier og reagenser hos In Vitro A/S?

Vi er en dansk leverandør af certificeret laboratorieudstyr og forbrugsvarer. Når du køber celledyrkningsmedier hos os, er du garanteret, at produkterne har en høj standard og er CE-mærket og IVD-certificeret, hvis krævet. Vi er ISO-9001, ISO-14001 og ISO-13485 certificeret og registreret som distributør, fabrikant og importør hos Lægemiddelstyrelsen.

Vi lægger stor vægt på, at du kan finde produkter, der passer til dine behov. Ligeledes har vi dedikeret os til i stigende grad at udvælge produkter, hvor miljø- og klimabelastningen i produktets livscyklus er forbedret og løbende bliver udviklet i en bæredygtig retning. 

Sidst men ikke mindst har vi et særligt blik på brugervenlighed og ergonomi, da vi ved, at det kan være fysisk belastende at tage hånd om alle arbejdsprocesser i et laboratorie.

Kan vi hjælpe dig?

Kontakt os i dag for at høre mere om cellekulturmedier. 
Vores kundeservice er åben kl. 8.00 til 16.00 (fredag 8.00 til 15.00).

Kontakt os