Greiner Bio-One

Greiner Bio-One

Greiner Bio-One BioScience udvikler og fremstiller produkter til cellekultur, massecellekultur og 3D cellekultur. CELLSTAR® produktlinjen omfatter produkter til dyrkning, opbevaring og separation af celler samt til specifikke anvendelser inden for medicinsk, farmaceutisk og bioteknologisk forskning. Derudover tilbyder virksomheden løsninger til automatisering og opskalering af massecellekulturer samt til 3D cellekultivering.

Celledyrkningsplast fra Greiner Bio-One er lavet af strengt kontrollerede og certificerede råmaterialer. Den ensartede høje kvalitet sikrer virksomheden med de nyeste og bedste produktionsteknologier. Ligeledes bliver den løbende kontrol under processen udført af ​​specialuddannede medarbejdere. 

Det er Greiner Bio-One's erklærede mål at kombinere bæredygtige, økonomiske og sociale aspekter og virksomheden arbejder dedikeret indenfor tre områder: Bekæmpe klimaændringer, skabe en cirkulær virksomhed og styrke mennesker. Greiner Bio-One har udarbejdet en Blue Plan, der redegør for, hvordan virksomheden arbejder med bæredygtighed.

Greiner Bio-One

Når du bestiller Greiner Bio-One produkter, får du produkter af fremragende høj kvalitet samtidig med, at produkterne er produceret efter bæredygtige drifts- og produktionsprincipper. 

Besøg Greiner Bio-One

BioScience-division

Greiner Bio-One's BioScience-afdeling hører til i  Frickenhausen i Tyskland og er en af ​​de førende udbydere af specialprodukter til dyrkning og analyse af celle- og vævskulturer, herunder også udstyr til 3D-celledyrkning. 

CELLSTAR®

Produktlinjen CELLSTAR® er Greiner Bio-One's BioScience-produktlinje til dyrkning, opbevaring og adskillelse af celler samt til specifikke anvendelser inden for medicinsk, farmaceutisk og bioteknologisk forskning.

High-Throughput Screening

 Greiner Bio-One tilbyder også løsninger til automatisering og opskalering af massecellekulturer, som mikroplader til HTS, som sikrer den hurtigste og mest effektive test af stoffer og materialer i både industri og forskning.

En stærk klimaplan

Greiner Bio-One vil være klimaneutral i 2030 og er i gang med at reducere virksomhedens emissioner kraftigt.

Vejen til målet er vedvarende energikilder, effektivisering og fokus på hele forsyningskæden:

 • Bruge flere vedvarende energikilder, som f.eks. solceller til at producere mere energi
 • Forbedre energieffektiviteten
 • Reducere emissioner i  forsyningskæden


Læs mere

Cirkulær økonomi i 2030

I 2030 vil Greiner Bio-One ligeledes være en cirkulær virksomhed, hvor al plastemballage skal være 100 % genanvendeligt. 

Vejen til målet er innovation inden for bæredygtig emballage:

 • Genanvendelse
 • Reduktion af plastikforbrug
 • Finde alternative materialer

Greiner Bio-One har desuden tilsluttet sig Alliance to End Plastic Waste og har forpligtet sig til at levere ressourcer, ekspertise og investeringer til Alliancen. Desuden er Greiner Bio-One's søsterselskab Greiner Packaging Plastic Bank Partner og støtter opsamling af plast fra verdenshavene samtidig med at de udvikler mere bæredygtig emballage-løsninger til Greiner Bio-One.


Læs mere

Webinar

Selection of surface treatments in cell culture:

In this webinar, we Greiner Bio-One provides a comprehensive overview of different surface treatments and best practices for culturing cells on these surfaces. 


Learn about:

 • Different cell types
 • Cell-substrate interaction of adherent cells
 • Overview of different cell culture surface treatments
 • Different applications on these surfaces
 • Selection of the appropriate cell culture surface


  Se video på YouTube