CELLSTAR® produktserien

CELLSTAR® produktserien

Har I brug for en højkvalitets cellekulturoverflade? Er dit laboratorium bekymret for cellekulturkontaminering? Har I brug for produkter der tilbyder en høj pålidelighed? Hvis ja, så er Greiner Bio-One's laboratorieudstyr et sikkert valg og også en vej til et grønnere laboratorie. Siden 1989 har In Vitro været officiel leverandør i Danmark for Greiner Bio-One, som har et stærkt fokus på kvalitet, miljø og klima og vil være 100 % klima-neutral og cirkulær i 2030

Under varemærket CELLSTAR® tilbyder Greiner Bio-One en højkvalitets produktserie til celledyrkning. Serien inkluderer blandt andet celledyrkningsflasker, -skåle, -plader og -rør i flere formater og med forskellige overfladebehandlinger til enhver anvendelse og til alle celletyper. 

CELLSTAR® produkterne bliver produceret i en automatiseret proces og med afsæt i et konsistent kvalitetskontrolsystem samt højkvalitets råmaterialer, hvilket garanterer kvalitet og stabilitet. Produkterne har forskellige cellekulturoverflader, som passer til forskellige cellekulturer for bedre resultater. Her kan du få overblik over CELLSTAR® produktserien.

Fire typer cellekulturoverflader

Fire typer cellekulturoverflader

STANDARD-TC

Denne overfladebehandling er en fysisk modificeret overfladebehandling, der forbedrer celleadhæsion.

ADVANCED-TC

Disse passer til dyrkning af celler som er sensitive eller dyrket under begrænsede vækstbetingelser (serumfri eller serumreduceret). 

Den avancerede TC-polymermodifikation er baseret på en innovativ teknik, hvor cellekulturoverfladen modificeres fysisk for at fremme cellulære egenskaber og funktioner. 

Forbedret cellevedhæftning og højere spredningshastigheder styrker og accelererer celleudvidelse. 

CELLCOAT® 

Produkter i CELLCOAT®-serien har protein modificerede overflader og er belagt med poly-lysin. Poly-D-Lysine (PDL) og Poly-L-Lysine (PLL) er syntetiske molekyler, der bruges til at forbedre adhæsionen af forskellige celletyper til polystyrenoverflader.

CELLCOAT® er den ultimative løsning til cellekulturapplikationer, der kræver de mest naturlige kulturbetingelser, såsom primærceller og stamceller. Da PDL er syntetisk, er det fri for urenheder, der bæres af andre proteiner.

Udover en forbedret vedhæftning og spredning af primære celler og forskellige cellelinjer, er CELLCOAT® særdeles velegnede til serumfri og serumreduceret celledyrkning og eksperimenter, som inkluderer yderligere vasketrin eller stressende procedurer, som f.eks. transfektion. Desuden kan differentieringen af individuelle celletyper forbedres gennem proteinbelægningen.

CELLEAFVISENDE 

En innovativ kemisk polymermodifikation gør at den celleafvisende overflade ikke nedbrydes eller udvaskes under almindelige cellekulturbetingelser, hvilket gør denne overflade ideel til native cellekulturforsøg.

Om end de er meget forskellige, så er de to overfladebehandlinger CELLCOAT® og Advanced TC™ effektive til dyrkning af sensitive cellelinjer og primære celler. I CELLCOAT®-serien er udstyret coatet med ekstracellulære matrixproteiner eller mimetika såsom kollagen type I, fibronectin, laminin, poly-D-lysin og poly-L-lysin.

Advanced TC™ er derimod en fysisk-kemisk polymermodifikation. De to forskellige overfladebehandlinger er fælles om at fremme væsentlige cellulære funktioner, såsom morfologi og adhærens, spredning, transgen aktivitet og differentieringsstatus.

CELLSTAR®produktserien

CELLSTAR®produkt-serien

CELLSTAR® celledyrkningsflasker

Greiner Bio-One tilbyder celledyrkningsflasker med forskellige overfladebehandlinger og låg. Celledyrkningsflaskerne er lavet af højkvalitets polystyren og er fri for påviselig DNaser, RNaser, menneskeligt DNA, endotoxiner og er ikke-cytotoksiske.

Det kantede design på flaskehalsen giver optimal adgang for arbejde med celleskraber og pipetter. Stablekanten på toppen af flaskerne sikrer stabilitet og let stabelbarhed i inkubatoren. Begge sider har en påtrykt graduering for lettere påfyldning. Ud over filterskruelåget tilbyder Greiner Bio-One et standardskruelåg med en sikret klik-ind ventilationsposition, som sikrer gasudvekslingen i flasken.

Til opretholdelse af adherente celler tilbyder Greiner Bio-One en fysisk overfladebehandling, der sikrer vedhæftning og proliferation af disse celler, mens Advanced TC-overflade giver optimale betingelser for dyrkning af følsomme og krævende celler eller brug af begrænsede vækstbetingelser.

 • CELLSTAR® Standard TC celledyrkningsflaske (Rødt låg)
 • CELLSTAR® Advanced TC celledyrkningsflaske (Blåt låg)
 • CELLCOAT® celledyrkningsflaske (Rødt låg)
 • Suspension celledyrkningsflaske (Hvidt låg)
 • Celleafvisende overflade celledyrkningsflaske (Hvidt låg)
 • AutoFlask celledyrkningsflaske til automatiserede systemer


Se alle CELLSTAR celledyrkningsflasker


Celledyrkningsskåle

Standard-cellekulturskålene er blevet behandlet for at optimere vækst og vedhæftning. Fås med CELLSTAR® Standard TC, CELLSTAR® Advanced TC, CELLCOAT® og celleafvisende overflade.

Serien tilbyder en række forskellige størrelser fra 8,7 til 143 cm², som er tilgængelige i nominelle størrelser på 35, 60, 100 og 145 mm. For kulturskåle, der er forbundet med vækstområder på enten 58 eller 143 cm², leverer vi varianter med sidehøjder på 20 mm (til specielle anvendelser). Ud over standardformater tilbyder vi også 35 mm cellekulturskåle, der er udstyret med fire indre ringe.

Har du brug for sterile cellekulturskåle uden nogen form for belægning til suspensionskultur, fås det også. Alle cellekulturprodukter i denne serie er pakket brugervenligt under sterile forhold, for sikker håndtering af prøver uden risiko for cellekulturkontamination.

 • Fremstillet af meget transparent polystyren 
 • Kan stables for at spare laboratorieplads
 • Ventilationskanaler for optimale gasudvekslingsniveauer
 • Fås uden TC-behandling til suspensionskultur
 • Steril og brugervenlig emballage

Se alle CELLSTAR celledyrkningsskåle

ThinCert®’s også kaldt cellekulturindsatser

Til avancerede celle- og vævskulturapplikationer tilbyder Greiner Bio-One en omfattende serie af membranindsatser i ThinCert® produktserien.

ThinCert® fra Greiner Bio-one er en serie af kvalitetsfiltre, der er specielt designet til at opretholde optimal gasudveksling og pH-niveau i cellekulturen. Det tynde og porøse membranmateriale er ideelt til at sikre effektiv diffusionshastighed af ilt og andre næringsstoffer, der er essentielle for cellekulturen.

ThinCert®-filtrene er yderst pålidelige og nemme at bruge, og er tilgængelige i forskellige størrelser og porøsitetsniveauer.

ThinCert® cellekulturindsatserne er velegnede til en bred vifte af applikationer, herunder transport-, sekretions- og diffusionsundersøgelser, migrationseksperimenter, cytotoksicitets-testning, ko-kulturer, Transepithelial/Endothelial elektrisk modstand (TEER) målinger, samt primær cellekultur.

 • Forbedret celleadhæsion gennem fysisk overfladebehandling
 • Forenklet pipettering på grund af selvløftende geometri
 • Forbedret pipettering og gasudveksling 

Se alle CELLSTAR ThinCert®'s

Multibrøndsplader til celledyrkning

Polystyren (PS) multibrøndsplader fra Greiner Bio-One fås med 6, 12, 24 og 48 brønde. Multibrøndspladerne har enten en fysisk behandlet overflade (til adhærente cellekulturer) eller en hydrofob overflade (til suspensionskulturer og hybridomceller). 

De ensartede pladedimensioner (brønddybde, diameter og afstand mellem brønde) overholder ANSI-standarder, hvilket muliggør nem manuel og automatiseret håndtering. Ligeledes har pladerne et trykt lotnummer for sporbarhed.

En forhøjet kant på hver brønd og et lavfordampningslåg reducerer risikoen for krydskontaminering mellem brøndene markant. Pladerne stables nemt, både med og uden låg. På grund af det avancerede design opretholder pladerne vigtige funktioner som konstant varme og gas udligning, selv når de er stablet.

 • Høj klarhed/gennemsigtighed og lav autofluorescens
 • Låg muliggør optimal gasudveksling med den lavest mulige fordampning
 • Enkeltpositionslåg forhindrer krydskontaminering
 • Alfanumerisk brøndkodning
 • Skriveområde og lotnummer på hver plade
 • Kompatibel med automatiserede systemer


Se alle CELLSTAR multibrøndsplader

Mikroplader til celledyrkning

CELLSTAR® mikroplader til celledyrkning er tilgængelige med 96, 384 og 1536 brønde.

Brøndprofilen er en vigtig faktor i en 96-brønds mikroplade til celledyrkning afhængig af applikationen.

Chimney well mikropladen har samme brøndprofil som en standard F-bund (flad), men brøndene er arrangeret som skorstene, hvor hver brønd står på egen hånd, hvilket minimerer risikoen for kontaminering.

Mikroplader med en klar bund har pigmenterede vægge og en transparent, tyndfilmbund kaldet μClear® bund. De er ideelle til celledyrkning og mikroskopisk anvendelse med fluorescens eller luminescensdetektionsmetoder.

For mange applikationer er en reduceret prøvevolumen en vigtig faktor. 96-brønds halvareal mikroplader er en interessant alternativ mulighed, som kan pipetteres automatisk og manuelt uden problemer og tillader en reduktion af prøvevolumenet med op til 50 %.

 • Låget muliggør gasudveksling med mindst mulig fordampning
 • Designet til at forhindre krydskontaminering


Se alle CELLSTAR mikroplader

 

Celledyrkningsrør

CELLSTAR® polystyren cellekulturrør er fremstillet af krystalklart polystyren og har en fysisk behandlet overflade, der forbedrer celleadhæsion. Fås bl.a. med skruelåg og to-positionslåg.

Greiner Bio-One’s CELLSTAR® CELLreactor™ kan bruges som en lille bioreaktor til suspension og sfæroid cellekultur, hvilket letter miniaturisering af storskala opsætninger og maksimerer antallet af parallelle eksperimenter.

CELLreactor™ kan også anvendes til udvidelse af aerobe bakterier, gær eller andre mikroorganismer i rystede kulturer samt opbevaring af komponenter og væsker, der kræver gasudveksling.


 Se alle CELLSTAR celledyrkningsrør

 

Celledyrkningsfabrikker

CELLSTAR® CELLdisc, også kaldt celledyrkningsfabrikker, er en flerlagsenhed, der tilbyder cellekulturoverflader fra 1.000 cm² op til 10.000 cm². Det innovative ergonomiske design af CELLdisc giver et alsidigt system til formering af vedhæftende pattedyrceller fra forskningsskala til industrielle batcher. 

Derudover tillader en centralt placeret kanal en ensartet fordeling af gas i hele enheden. En sokkelkant garanterer, at bundlaget af CELLdisc ikke berører overfladen af inkubatoren. Den kompakte og robuste cylindriske enhed er ideelt egnet til automatisering og opskalering af massecellekultur.


 Se alle CELLSTAR celledyrkningsfabrikker