Benchmark Scientific

Benchmark Scientific

Amerikanske Benchmark Scientific producerer udstyr, der er konstrueret med høj kvalitet og holdbarhed i tankerne, hvilket sikrer pålidelige resultater og langvarig ydeevne.

Shakers, mixere og rockere er tilgængelige i forskellige størrelser og konfigurationer for at muliggøre præcis og effektiv blanding af prøver. Homogenisatorer er ideelle til effektiv og ensartet nedbrydning af prøver. Hvor autoklaver og sterilisatorer sikrer sterilisering af udstyr og prøver og ligeledes er tilgængelige i forskellige størrelser og kapaciteter.

Temperaturstyringsudstyr, såsom termostatbade og køle-/varmeplader, kan styres præcist og sikkert for at opretholde en konstant temperatur under eksperimenter. Udstyr som thermocyclere, elektroforeseapparater samt kølere til mikrorør og PCR-plader, muliggør effektiv og præcis DNA- og RNA-analyse.

Benchmark Scientific

Benchmark Scientific er kendt for en bred vifte af solidt benchtop-laboratorieudstyr, der er specielt designet til at opfylde behovene i laboratoriet og særligt indenfor life science-forskning.

Besøg Benchmark Scientific

Mini-centrifuger

Benchmark Scientific's MyFuge er en mini-centrifuge til en overkommelig pris. Det er en fleksibel og kompakt centrifuge med faste hastigheder på 5.500 eller 6.000 omdrejninger pr. minut.

Designet til hurtig centrifugering i laboratorier, hvor der ikke er behov for en bestemt hastighed. Den enkle konstruktion, lydsvage drift og effektivitet gør disse mini-centrifuger til det perfekte valg til hurtig centrifugering af mikrocentrifugerør og 5 ml centrifugerør.


Læs mere

Mikro-centrifuger

Benchmark Scientific har en fremragende linje af mikrocentrifuger, der har en højere kapacitet end mini-centrifugen samt flere funktioner. 

MC-serien af mikrocentrifuger har kombi-rotorer eller swing-out rotorer. Med stort LED-display og variable hastigheder kan den kompakte MC-mikrocentrifuge tilpasses til både PCR-strips, plader og rør. 


Læs mere

LC-8 centrifuger

Denne centrifuge er designet til at opfylde en bred vifte af applikationer i både kliniske- og forskningslaboratorier. En rotor med otte positioner er inkluderet og designet til 10 ml og 15 ml rør (konisk eller rund bund), mens flere adapter er tilgængelige til brug med alle populære størrelser af blodopsamlings- og kulturrør. 

I modsætning til de fleste kompakte centrifuger i denne klasse, kan rotoren nemt fjernes fra kammeret for rengøring.


Læs mere

BeadBlaster 96 

Her er en ekstremt alsidig perlemøllehomogenisator, som du kan anvende inden for bl.a. biologisk forskning og miljøtestning. BeadBlaster™ 96 er en effektive løsning til formaling, lysering, pulverisering, blanding og homogenisering af prøvepræparater.

Til både plader og mikrorør.

 • Hurtig cellelyse til ekstraktion af DNA, RNA og proteiner
 • Kan homogenisere selv de mest hårdeste prøver
 • Homogeniser/bland pulvere og suspensioner


Læs mere

MC-24™

Mikro-centrifugen MC-24 Touch kommer med fuldfarve touchskærm og unik kombinationsrotor, der accepterer både rør og strips.

 • mySpin™ - 1-knap programgenkaldelse
 • COMBI-Rotor™ til rør og strips (låg inkluderet)
 • Kompakt design, 22,86 x 30,48 x 19,69 cm
 • Unikt luftstrømssystem for kølige prøver
 • Valgfri rotor til 5 ml og cryo-rør


Læs mere

BeadBug 6 

BeadBug™ 6 er det nyeste medlem af Benchmark Scientific's produktlinje indenfor homogenisatorer og den slutter sig til den store BeadBlaster™ 24, og den lille BeadBug™ 3.

 • Kraftig homogenisator til lysering, formaling eller homogenisering
 • Hurtigere og mere effektive end en ’tissue grinder’
 • Homogeniser op til 6 rør samtidigt
 • Kompakt apparat - mindre end 23 cm bred
 • Eliminerer krydskontaminering i f.t. håndholdte homogenisatorer
 • Fuldt udvalg af perler i forfyldte rør og bulks


Læs mere