AltemisLab

AltemisLab

Med AltemisLab's produkter er det nemmere at følge med det stadigt stigende behov for at behandle prøver hurtigere og samtidig bevare prøveintegriteten. AltemisLab bygger på mange års erfaring og har til formål at udvikle laboratorieudstyr, som tilbyder optimal opbevaring, identifikation og håndtering af prøver. 

De gennemtænkte produkter er en ny vej til øget effektivitet, sikker prøvehåndtering og bedre arbejdskomfort. AltemisLab arbejder også for at at gøre det nemmere at blive et grønnere laboratorier og har bl.a. etableret et samarbejde med Seven Clean Seas.

Lukker du kulden ud og varmen ind?

Er dit laboratorium i øjeblikket ved at se på, hvordan I kan blive mere energieffektive og bæredygtige? En måde at gøre det på, er at minimere tiden døren til fryseren er åben. 

Hvordan finder du en prøve i dag? Bruger du et 2D-sporingssystem? Eller står du ved en fryser og søger gennem måske hundredvis af rør for at finde den rigtige prøve? Med et 2D-sporingssystem kan du nemt lokalisere i hvilket stativ og hvor i stativet din prøve er og hurtigt lukke fryseren igen. 

Dermed er prøverne mere sikre, du er mere effektiv og laboratoriet er mere energieffektiv. Du slipper tilmed for at stå længe i kulden. 

AltemisLab

 
AltemisLab's 2D-stregkodede rør, stregkodelæsere, cappere og optøningsstationer er lig med en ny æra af effektivitet i laboratoriet.


  Besøg AltemisLab

En plan for plastaffald? 

AltemisLab har lavet et partnerskab med Seven Clean Seas om at kompensere 1:1 for forbruget af deres 2D stregkoderør. Det betyder, at der bliver opsamlet en tilsvarende mængde plastaffald i de syv verdenshave.

Når du bruger rør fra AltemisLab, er du altså med til at reducere plastaffald i havene og det er også en måde at arbejde med bæredygtighed, når nu det p.t. er svært at bruge mindre plast i laboratoriet. 

2D-stregkoderør

AltemisLab har perfektioneret 2D-stregkoderøret og AlteTube™ er designet til selv de mest krævende laboratoriemiljøer.

For eksempel er stregkoden smeltet sammen med røret i en dobbelt injektionsmetode, som sikrer at stregkoden aldrig bliver adskilt fra røret. 

 Læs mere

2D-stregkode kameralæser

AlteRead™ stregkodelæseren til store racks fra AltemisLab er ideel til hurtig scanning af racks og cryobokse med 2D-stregkode. 

Kan afkode stregkoden på under to sekunder og aflæse SBS-racks i størrelserne 24, 48, 96 og 384 stk. samt cryobokse i størrelserne 81 og 100 stk.

Billedoptagelse ved hjælp af kamerateknologi, sofistikeret optik og indbygget databehandling. 


Se video på YouTube

En hel række på 5 sekunder

Vil du gerne minimere prøvefordampning og forbedre produktiviteten markant?

Nu kan du cap, decap og recap en hel række af rør på under 5 sekunder.

AlteCap™ Switch er en semi-automatisk håndholdt decapper. Skift nemt mellem 6, 8 og 12 format. 

Med de udskiftelige kassetter er det muligt at tilpasse til enhver producents SBS-rør i 24, 48 eller 96 SBS-rack.

Den innovative arbejdsstilling med tohåndsbetjening sørger for maksimal brugerkomfort og ubesværet skruelågsbehandling.

 Læs mere

AlteCap™ Switch 

Se hvor effektiv AlteCap™ Switch er! Den eneste håndholdte capper, der er i stand til at skifte mellem formaterne 6, 8 og 12.