Alpha Laboratories

Alpha Laboratories

Britiske Alpha Laboratories har i over 40 år stået for kvalitets laboratorieprodukter til britiske og internationale forskere og virksomheden er den dag i dag en familiedrevet virksomhed, som har særligt fokus på kundeorientering, klima- og miljøtiltag.

Alpha Laboratories producerer og forhandler en række laboratorieprodukter i samarbejde med førende producenter og kan derfor tilbyde pålidelige og effektive produkter til attraktive priser.

Alpha Laboratories

Du kender sikkert Alpha Laboratories kvalitetsmærker, som Pastette® og Fastrak®, der er et af de mest bæredygtige laboratorieprodukter på markedet.

Kvalitets- og miljøledelsessystem

Alpha Laboratories har flere certificeringer, der løbende bliver revideret for at opretholde og løbende styrke arbejdet indenfor kundefokus, kvalitets- og miljøledelse. For eksempel har Alpha Laboratories siden 2013 været miljøcertificeret (ISO 14001:2015).

Kvalitetsstyring og kundefokus: ISO 9001:2015 Akkreditering

Miljøansvar: ISO 14001:2015 Miljøledelse Akkreditering

Alpha Laboratories og  bæredygtighed

Den britiske familieejet virksomhed arbejder dedikeret indenfor seks områder:

  • Grønnere arbejdsmetoder
  • Grønnere produktion
  • Grønnere emballering og distribution
  • Grønnere produkter
  • Laboratree (lokal plantning af træer)
  • Genbrug


Læs mere

Alpha Laboratories 
klimamål

Alpha Laboratories har forpligtet sig til at opnå operationelle netto-nul-emissioner (Scope 1 og Scope 2), inden 2040 eller tidligere.

Virksomheden er også fokuseret på at nå netto-nul for sine bredere organisatoriske emissioner (Scope 3), inden 2045 eller tidligere.


Læs mere

Flere grønnere produkter

Et andet fokusområde er mere bæredygtige produkter og her er Alpha Laboratories Fastrak® Tip Refill System et af de mest bæredygtige laboratorie-produkter på markedet:

✓ Tip refill system bruger minimal emballage
✓ Produktionen udnytter 61 % vedvarende energi
✓ Base lavet af bioplastisk (planteafledt) harpiks
✓ 95 % af emballagen er genanvendt
✓ Vegetabilsk-baseret trykfarve
✓ Produktionen udnytter 61 % vedvarende energi